Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

14 жовтня – особлива дата для кожного українця

Дата: 14.10.2022 12:48
Кількість переглядів: 324

Фото без опису14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. 

У залі Знам'янської міської ради вітали військових нашої громади з  величним святом,  з   Днем захисника та захисниць України,  святом, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії.

У своєму зверненні до захисників України, міський голова Володимир Сокирко подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажав всім міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. 

З особливою шаною очільник громади згадав кожного загиблого знам’янчанина та адресував слова глибокої подяки сім’ям загиблих воїнів  за те, що виростили, виховали справжніх героїв. 

Також Володимир Сокирко привітав усіх присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, побажав добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині.   
 
Присутніх у залі військовослужбовців нагородили відзнаками Знам'янської міської ради, вручили солодкі подарунки, а ще - футболки із зображенням відомого в Україні пса Патрона.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень