Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 12.10.2022 15:05
Кількість переглядів: 319

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка 06 жовтня поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та затверджено 23 проєкти рішення.

Рішенням виконавчого комітету зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації»   зобов’язано видати дублікат свідоцтва про право власності на квартиру  замість втраченого.  

У зв’язку з  отриманням статусу  особу з інвалідністю другої групи внаслідок війни з російською федерацією, громадянина переведено з першочергової черги квартирного обліку в позачерговий квартирний облік інвалідів війни.  
Рішенням виконавчого комітету надано дозволи на  здійснення правочинів з житлом, де власниками або користувачами  є діти.

Затверджено висновок органу опіки та піклування щодо визначення місця проживання малолітнього.

Встановлено  тарифи на платні послуги, які надаються населенню міським краєзнавчим музеєм м. Знам’янка, затверджено перелік платних послуг  та перелік пільгових категорій на право безкоштовного користування платними послугами міського краєзнавчого музею.

Надано дозволи 1 державному пожежно-рятувальному загону головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області  на розміщення зовнішньої соціальної  реклами у вигляді рекламної конструкції білборд на газонній частині біля магазину «КРАМАР» по вул. Героїв Чорнобиля, 28-А у м. Знам'янка  та рекламної конструкції білборд на газонній частині території 18 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій по вул. Віктора Голого, 73 у м.Знам'янка.

Надано  дозвіл об’єднаній Єврейській Общині України на встановлення пам’ятного знаку.

Внесено  доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Знам'янської міської територіальної громади на 2022 рік.

Виділено кошти з резервного фонду бюджету Знам’янської міської територіальної громади у сумі 34 300 гривень на потреби Збройних сил України.

Внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, а саме: збільшено доходи бюджету (за рахунок зміни обсягу міжбюджетних трансфертів)  на 104 860 гривень та видатки бюджету - на 3 265 438 гривень, в тому числі за рахунок вільного залишку коштів загального фонду бюджету, що утворився станом на 01 січня 2022 року - в сумі 3 160 578 гривень.

Також було затверджено перерозподіл бюджетних призначень відповідно до подання головних розпорядників бюджетних коштів.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень