Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В КНП "Знам'янська міська лікарня ім.Лисенка" Знам'янської міської ради введено в експлуатацію комп'ютерний томограф!

Дата: 06.10.2022 16:49
Кількість переглядів: 499

Фото без описуКНП "Знам'янська міська лікарня ім.Лисенка" Знам'янської міської ради інформує про введення  в експлуатацію комп'ютерного томографа!

Це потужний, 32-зрізовий комп‘ютерний томограф Aquilion Lightning (виробник Canon Medical Systems Corporation, Японія) загальною вартістю 11,9 млн.грн. 

Він буде слугувати пацієнтам в оновленому приймальному відділенні після отримання відповідної ліцензії з радіаційної безпеки.

Лікарня отримала цей високовартісний апарат від ДП «Медичні закупівлі України» в рамках угоди про співробітництво, на виконання бюджетної програми «Придбання обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров‘я у госпітальних округах» 23 лютого 2021 року.

Керівництво закладу висловлює вдячність: Міністерству охорони здоров’я України, керівництву обласної військової адміністрації, обласному департаменту охорони здоров’я,  Знам’янському міському голові Володимиру Сокирку, депутатському корпусу Знам’янської міської ради, проектантам, підрядній організації  і  всім причетним до реалізації такого важливого проєкту для Знам'янської громади! Окрема подяка народному депутату Олесю Довгому та його команді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень