Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Урочистості до Дня працівників освіти у Знам’янській міській територіальній громаді

Дата: 03.10.2022 13:54
Кількість переглядів: 677

Фото без опису27 вересня 2022 року, напередодні професійного свята освітян відбулися урочистості до Дня працівників освіти та Дня дошкілля.

День працівників освіти – це найголовніше професійне свято в житті кожного, хто душею й серцем пов’язаний з дітьми. Традиційно цей день оповитий мелодійними співами, яскравими танцями й запашними квітами. Але черезросійське вторгнення цьогоріч формат святкування дещо змінився.

Новий 2022/2023 навчальний рік розпочався в умовах війни, у часи, коли Україна протистоїть російській агресії, заплативши за це тисячами людських життів, повертаючи свої тимчасово окуповані території. Війна, як ніколи, згуртувала українську націю, мобілізувавши весь її потенціал на відсіч ворогу. Вона торкнулася кожної української родини, стала частиною нашого життя, а Перемога у ній стала спільною метою всього українського народу.

З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Володимир СОКИРКО, начальник відділу освіти Людмила КЛИМЕНКО, заступник голови Знам’янської міської організації Профспілки працівників освіти Світлана ЧУРАКОВА. Вони привітали всіх тих, хто міцно тримає освітянський стрій у такий непростий для країни час – вихователів, учителів, керівників гуртків та секцій, управлінців!

За заслуги в реалізації державної політики у галузі освіти, сумлінну працю, багаторічну плідну діяльність у навчанні й вихованні учнівської молоді та з нагоди відзначення Дня працівників освіти було нагороджено кращих представників освітньої галузі громади.

Нехай успіхи й перемоги Збройних Сил України окрилюють нас на нові звершення і здобутки на благо дітей, рідної України, заради Перемоги! СЛАВА УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень