Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вшанували орденоносців

Дата: 03.10.2022 13:08
Кількість переглядів: 681

Фото без описуМіська влада разом із ветеранською організацією нашого міста вшановують різні категорії ветеранів. Напередодні Дня людей поважного віку і Дня ветерана у міській раді зібрали людей, котрі мають особливі заслуги перед Батьківщиною. Це ветерани праці, котрі своєю самовідданою працею сприяли розбудові нашого міста.

Розпочався захід вшануванням пам’яті знам’янчан, які загинули в боротьбі за незалежність і свободу України у війні з російським агресором.

Перед запрошеними ветеранами виступив заступник Знам’янського міського голови Дмитро Молодченко, який проінформував про життєдіяльність громади у період воєнного стану, привітав зі святом, а ювілярам М.Г.Волошину, М.В.Бурлаці, Г.І.Ковальчук, Л.Ф.Василенко, С.Й.Аксютіній, Є.П.Мельниченко вручив пам’ятні листівки та подарунки. Також надав інформацію про сьогодення нашого міста, ознайомив із планами на перспективу.

- На жаль, наша зустріч відбувається у драматичний тривожний час, коли наші діти і внуки стали на захист України, а ветерани долучилися до допомоги ЗСУ, - акцентував голова обласної організації ветеранів Анатолій Перевозник. – Ми без вагань прийняли запрошення Ганни Бабійчук, бо Знам’янська організація ветеранів України є зразком у роботі. Тут сформовано потужний ветеранський актив, який має не лише розуміння, а підтримку і допомогу від міської влади, і за це їм особлива подяка.

Голова обласної ветеранської організації наголосив, що Ганна Бабійчук і цього разу на день ветерана започаткувала необхідну роботу – вшанування ветеранів, які працювали для розбудови рідного міста. Свого часу держава оцінила їх трудовий подвиг, відзначивши високими нагородами, важливо про це не забувати. Анатолій Володимирович подякував кожному, вручаючи відзнаки з нагоди свята.

Подякою Кіровоградської обласної ради нагороджено голову територіальної організації ветеранів залізничного транспорту Лідію Горященко, Почесною грамотою обласної організації ветеранів України – З.Г.Шиян. Здоров’я, добробуту і миру побажали учасникам зустрічі почесний голова обласної організації ветеранів В.К.Єфименко та секретар ради обласної ветеранської організації Л.П.Головко.

Надія Адамович, яка очолює раду ветеранів, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, у своєму виступі підкреслила, що міська рада ветеранів працює в різних напрямках – робота з первинними організаціями, робота в клубах, волонтерська діяльність.

А цього року започаткували об’єднання ветеранів, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною. У Знам’янці таких 146 осіб. Сьогодні перша зустріч із орденоносцями. Серед них – представники різних професій: залізничники, вчителі, будівельники, працівники сільського господарства.

Своїми спогадами про кращі роки свого життя, роботу на рідних підприємствах поділилися: М.Г.Волошин – колишній працівник заводу «Пуансон», нагороджений Знаком Пошани та Орденом Трудового Червоного Прапора; депутат 4-х скликань, Почесний залізничник, голова міської організації «Союз-Чорнобиль України» В.І.Школа; керівник сільськогосподарського підприємства В.Г.Куц – Почесний працівник сільського господарства, нагороджена орденом Княгині Ольги.

За сприяння керівника ТОВ «Колос» В.К.Моцного ветеранам були вручені подарунки з нагоди свята.

За інформацією ТОВ "Редакція газети "Знам'янські вісті"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень