Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Найщиріші слова вдячності знам’янчанам за їх небайдужість, людяність та готовність «простягнути руку помочі» у скрутну хвилину

Дата: 28.09.2022 14:37
Кількість переглядів: 304

Фото без описуМинулого тижня Знам’янська громада зібрала гуманітарний вантаж з будівельними матеріалами для відновлення споруд зруйнованих під час російської агресії.

Кінцевою зупинкою вантажного автомобіля КП «Комбінату комунальних послуг» стала Дергачівська громада.

І хоча пройшло усього декілька днів, тим приємніше було отримати зворотну відповідь. У своєму листі керівництво Дергачівської громади від імені усіх мешканців громади висловили найщиріші слова вдячності знам’янчанам за їх небайдужість, людяність та готовність «простягнути руку помочі» у скрутну хвилину.

Очільник громади висловив надію, що у майбутньому, дружні відносини між Знам’янською і Дергачівською громадами стануть ще міцнішими.

І в черговий раз не можна не згадати тих, завдяки кому у неймовірно стислі терміни стала можлива поїздка на Харківщину.

Тож виконавчий комітет Знам’янської міської ради окрему подяку висловлює: генеральному директору ТОВ «Знам’янська Агропромислова компанія» Мельнику Сергію за 300 л. дизельного палива для вантажного автомобілю КП «Комбінат комунальних послуг», фермерському господарству «Мороз А.П» Анатолію Морозу за надані лісопиломатеріали на загальну суму 20 тис. грн. та фермерському господарству «Магнат Плюс» Анатолію Русакову за надані лісопиломатеріали на загальну суму 10 тис. грн.

Фото без описуТакож дякуємо: ТОВ «НІКА ГРАНД», ФОП Ємченко, магазин «Одеса» (ФОП Плахотнікова), ФОП Вовченко, ФОП Лежанська, ФОП Зав’ялов, ФОП Куцов, ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей», громадську організацію СПО «Патріот».

Тільки разом до Перемоги! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень