Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання сесії міської ради

Дата: 30.09.2022 15:38
Кількість переглядів: 631

Фото без опису30 вересня 2022 року відбулося засідання чергової 31 сесії Знам’янської міської ради. На початку пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

З метою залучення більшої кількості жителів та представників громадянського суспільства до процесу присвоєння нових назв об’єктам топоніміки громади, знято з розгляду порядку денного питання щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів громади.

Більшістю голосів депутатів підтримано рішення щодо затвердження на посаду керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Меренкової Лілії Іванівни.

Взято до відома інформацію про виконання бюджету Знам’янської міської територіальної громади за січень-червень 2022 року.

З метою забезпечення безперешкодного доступу до соціальних та медичних послуг внутрішньо переміщених осіб, прийнято рішення щодо звільнення від плати за надання соціальних та медичних послуг внутрішньо переміщених осіб, які мають на це право відповідно до законодавства.

Підтримані рішення щодо управління майном комунальної власності, а саме: передача в оренду комунального майна, що знаходиться на балансі відділу освіти та виключення з переліку об’єктів комунальної власності будинку, де створено ОСББ.
Внесено зміни до структури територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади та введено додаткові 4 ставки працівників, що надають соціальні послуги.

Затверджено Статут Знам’янської дитячої музичної школи імені М.В.Лисенка Знам’янської міської ради Кіровоградської області в новій редакції. 

Положення про місцеві ініціативи на території Знам’янської міської територіальної громади, що підтримано депутатами, затверджено зі змінами та доповненнями. Кількість підписів, що необхідно зібрати ініціативній групі  - 70. До осіб, що можуть приймати участь, як в роботі ініціативної групи, так і бути підписантами ініціативи, включено внутрішньо-переміщених осіб, що зареєстровані на території нашої громади.

Взято до відома інформації про депутатські звернення, що надійшли протягом січня-серпня 2022 року. Зі змінами та доповненнями підтримано рішення про  стан виконання депутатських запитів  депутатів Знам’янської  міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання та стан виконання рішень та протокольних доручень Знам’янської міської ради VIIІ скликання станом на 01 вересня 2022 року.

Не набрало достатньої кількості голосів питання надання  дозволу на безоплатну передачу вартості робіт об’єктів завершеного будівництва у 2022 році враховуючи відсутність повної інформації щодо подальшого оподаткування після їх передачі на баланс КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

За результатами роботи затверджено 21 рішення міської ради, у т.ч. 6 депутатських запитів.

У різному представники депутатського корпусу заслухали інформацію заступника начальника відділу поліції №1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергія Миронюка про стан роботи з внутрішньо-переміщеними особами, що проживають на території Знам’янської міської територіальної громади. 

Участь у роботі сесії міської ради взяли 22 депутати міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, Ліана Пересадченко, Олег Гребенюк, т.в.о. керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Лілія Меренкова, заступник начальник відділу поліції №1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Миронюк, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень