Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися збори голів первинних ветеранських організацій та членів президії Знам’янської міської Організації ветеранів України

Дата: 29.09.2022 11:18
Кількість переглядів: 677

Фото без описуНапередодні Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка відбулися збори голів первинних ветеранських організацій та членів президії Знам’янської міської Організації ветеранів України.

Голова міської Організації ветеранів України Ганна Бабійчук ознайомила присутніх з порядком денним наради, де головним питанням стояло підвищення ролі первинних ветеранських організацій у сприянні забезпечення соціального захисту людей поважного віку

Хвилиною мовчання присутні вшанували членів міської ради ветеранів та воїнів – захисників України, які відійшли у вічність.

Ганна Олексіївна розповіла про співпрацю з міською владою, структурними підрозділами виконавчого комітету міської влади, керівництвом залізниці, подякувала керівникам установ та організацій, які допомагають у вирішенні соціально-побутових проблемних питань ветеранів. Ознайомила присутніх про позитивні результати організації, про заходи, що відбувалися в первинних та міській організації, про висвітлення роботи ветеранської організації в газеті «Знам’янські вісті».

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко подякував ветеранам за активну роботу, які не байдужі до проблем мешканців Знам’янської міської територіальної громади. Також Володимир Феліксович проінформував про соціально-економічний стан Знам’янської громади в період військового стану

Після виступу очільник громади відповів на запитання ветеранів, що стосувалися питань соціального спрямування, благоустрою, відповідальності за руйнування комунального майна, збереження культурної спадщини тощо. Своїми відповідями міський голова продемонстрував обізнаність щодо порушених проблем та побажав ветеранам міцного здоров’я й активності в громадському житті.

З питань державних виплат і допомог, оздоровлення ветеранів проінформувала начальник управління соціального захисту Алла Волошина.

Про стан та заходи щодо поліпшення медичного обслуговування та медикаментозного забезпечення ветеранів війни та праці ознайомив присутніх керівник КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Микола Коноваленко.

Головний спеціаліст Пенсійного Фонду м.Знам’янка Ольга Кондрашенко відповіла на цілий ряд запитань і звернулася з проханням перевірити свої пенсійні справи. Вона запевнила, що причин хвилювання про несвоєчасну виплату пенсій в м.Знам’янка немає.

В.о.директора терцентру Юлія Таран звернулася до голів первинних ветеранських організацій щодо надання інформацій про потребу допомоги ветеранам в наданні різних видів послуг терцентром і використовувати можливості його для надання.

Голова Громадській організації «Товариство Червоного Хреста України» Тетяна Котинська ознайомила з переліком послуг, які можуть отримати люди поважного віку від організації.

На завершення зустрічі представники міської організації ветеранів України привітали ювілярів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень