Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська міська територіальна громада долучилася до відправлення гуманітарного вантажу на Харківщину

Дата: 27.09.2022 13:13
Кількість переглядів: 583

Фото без описуКонтрнаступ Збройних сил України на Харківщині продовжується. Як наслідок звільнено майже всю територію області, а на деокупованих територіях почався процес відбудови зруйнованих російськими військами об'єктів.

Знам’янська міська територіальна громада активно долучилася до формування вантажівки з будівельними матеріалами жителям Харківської області. Як зазначив Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

"На минулому тижні Кіровоградська область долучилась до надання будівельних матеріалів для відновлення зруйнованих будинків у Харківській області. Наша громада була визначена відповідальною за формування гуманітарного вантажу з усіх територій Кропивницького району.

Спрацювали оперативно. Не минуло і двох днів, як завдяки консолідації спільних зусиль знам’янчан вантажівка з Фото без описубудівельними матеріалами була готова до відправки. До збіру вкрай необхідних речей долучилися підприємства, установи, підприємці, громадські організації та небайдужі мешканці громади.

Окремо хотів би подякувати за допомогу фермерському господарству «Мороз А.П» Анатолію Морозу за надані лісопиломатеріали на загальну суму 20 тис. грн. та фермерському господарству «Магнат Плюс» Анатолію Русакову за надані лісопиломатеріали на загальну суму 10 тис. грн,

Фото без описуТакож висловлюю слова подяки: ТОВ «НІКА ГРАНД», ФОП Ємченко, магазин «Одеса» (ФОП Плахотнікова), ФОП Вовченко, ФОП Лежанська, ФОП Зав’ялов, ФОП Куцов, ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей», громадську організацію СПО «Патріот» за надані: віконні блоки дерев’яні і пластикові, цемент, шифер, ПВХ плівку, підрозетники, гідробар’єр, мітли, стрічку будівельну, рукомийники, вмикачі електричні, шпалери, фарбу, саморізи, цвяхи.

Сформований гуманітарний вантаж вже доставлений до Харківської області, кінцевою зупинкою стала Дергачівська громада.

Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень