Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Участь вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи в Чемпіонаті України з велоспорту пам'яті заслуженого тренера України Сергія Симоненка

Дата: 23.09.2022 19:49
Кількість переглядів: 707

Фото без описуПочаток нового навчального року став активним стартом для вихованців Знам'янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, що, зокрема, відображено в позитивній динаміці участі їх у змаганнях за видами спорту різних рівнів.

Черговим досягненням вихованців секції "Велоспорт" (тренери-викладач Сергій КОШЕВИЙ) стала участь в чемпіонаті України з велоспорту пам'яті заслуженого тренера України Сергія Симоненка, який відбувся днями у Кропивницькому.

Змагання відбувалися в лісовому масиві "Добруджа". Боротьбу за медалі вели понад 150 спортсменів з Харківської, Полтавської, Миколаївської, Черкаської та Кіровоградської областей.

Юні Знам'янчани, поряд із представниками інших територій та громад, отримали наступні результати:

Кікоть Максим - І місце та ІІ місце;

Щуров Арсеній - ІІІ місце.

Висловлюємо щиру вдячність юнакам, тренеру-викладачу та батькам вихованців за підтримку та розвиток спорту громади, самоорганізацію, активу життєву позицію, вмотивованість, впевнену боротьбу, здобутки та досягнення, що є результатом наполегливої праці, а також за непохитну віру і прагнення до Перемог особистих, командних та України загалом!

Віримо в Україну! Дякуємо ЗСУ!!!

Разом до Перемоги! Україна понад усе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень