Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 23.09.2022 15:31
Кількість переглядів: 458

12Під головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 20 вересня поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 21 проєкт рішення, затверджено 20.

Рішенням виконавчого комітету знято з квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради громадянку в зв’язку з придбанням їй житла за рахунок коштів державного бюджету.

Встановлено піклування над неповнолітньою та призначено піклувальника; надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування та встановлено піклування над неповнолітньою.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету на ІV квартал 2022 року.

Затверджено розрахунок плати за соціальне житло.

Беручи до уваги протокол засідання топонімічної комісії прийнято рішення щодо винесення питання про перейменування вулиць та провулків населених пунктів Знам'янської міської територіальної громади на розгляд сесії Знам’янської міської ради.

Внесено доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Знам'янської міської територіальної громади на 2022 рік доповнивши наступним змістом: "Проведення експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які знаходяться на території Знам’янської міської територіальної громади (забезпечення участі у співфінансуванні), а саме:

  • О-120703 Знам’янка – Володимирівка – Новороманівка – Трепівка – Зелений Гай (в межах Знам’янської міської територіальної громади від вул. Героїв Чорнобиля в м. Знам’янка до кладовища в с. Петрове біля залізничного переїзду (8+090) 9 км; 
  • О-120701 (Кропивницький - Михайлівка) – Богданівка – Знам’янка Друга (в межах Знам’янської міської територіальної громади від вул. Перспективної до вул. Польової в смт. Знам’янка Друга).

Спрямовано кошти місцевого бюджету Знам’янської міської територіальної громади по утриманню та розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених у місцевому бюджеті на 2022 рік в розмірі 900 000,00 грн. на співфінансування робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення для покращення стану дорожнього покриття автомобільних доріг. Визначено одержувачем бюджетних коштів бюджету державне підприємство «Агентство місцевих автомобільних доріг».

З метою забезпечення своєчасного складання проєкту бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік зобов’язано керівників структурних підрозділів виконавчого комітету – головних розпорядників коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади, розпорядників коштів бюджету нижчого рівня, здійснити складання проєкту бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік, ґрунтуючись на положеннях Бюджетного та Податкового кодексів України.

Рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради було внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, а саме: збільшено видатки бюджету на 656 451,62 гривню. Для покриття окремих видатків залучено вільний залишок коштів загального фонду бюджету, що утворився станом на 01 січня 2022 року в сумі 148 000 гривень та залишок коштів освітньої субвенції за 2021 рік у сумі 508 451,62 гривню.

Також було затверджено перерозподіл бюджетних призначень відповідно до подання головних розпорядників бюджетних коштів

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень