Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Прислухайся до відлуння війни

Дата: 23.09.2022 07:50
Кількість переглядів: 123

Фото без описуЗ метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Другої Світової війни у міській бібліотеці-філії №1 до Дня партизанської слави для студентської молоді, яка навчається в Знам’янському професійному ліцеї (ІІ курс, гр. 22, кл. керівник Лідія НЕВКРИТА) та є користувачами бібліотеки, відбувся історичний екскурс «Прислухайся до відлуння війни». 

Завідуюча бібліотекою Світлана АЛЕФІРОВА розповіла присутнім про перші загони партизанів, про величезні труднощі щодо організації руху опору в Україні, про партизанських командирів і підривників.

Юнаки дізналися з розповіді про дії партизанських загонів та підпільних організацій у роки Другої Світової війни, що нанесли непоправні збитки живій силі, інфраструктурі та техніці противника, здійснили неоціненний внесок у Фото без описунаближення Великої перемоги над фашистами та їх союзниками, а ще всі познайомилися з літературою, що відображає хронологію тих воєнних років і переглянули буклет на тему « Партизанський рух на Кіровоградщині», в якому міститься рекомендаційний список книг на цю тему, що є в бібліотеці. Також було запропоновано до перегляду документальну стрічку «Партизанський рух в Україні».

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень