Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Квартальний комітет – слово громади

Дата: 20.09.2022 15:33
Кількість переглядів: 707

Фото без опису З метою створення умов для участі жителів міста у вирішенні питань місцевого значення, мешканцями квартального комітету №19 у м. Знам’янка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської та начальника відділу забезпечення діяльності міської ради Наталії Біліченко, було організовано та проведено збори мешканців зазначеного квартального комітету до меж якого входить вулиця Південна.

 Присутніми було оцінено роботу голови квартального комітету 1995-2022 р.р. Сайко Юлії Арсентіївни оцінкою «добре». Відзначено, що Юлія Арсентіївна протягом 27 років очолювала квартальний комітет, завжди відстоювала інтереси мешканців вулиці. Її щоденна праця на  громадських засадах протягом такого тривалого часу була спрямована виключно на користь інтересів громади, квартального комітету, знаходила підтримку мешканців та влади.   За  цей час проявила  себе як здібний організатор та людина, що вміє думати про проблеми інших, приймати рішення та згуртовувати людей на добрі та корисні справи.
Проведення роз`яснювальної роботи серед мешканців, залучення їх до підтримання чистоти і порядку біля присадибних ділянок – це тільки незначний перелік тих питань, якими опікувалася Юлія Арсентіївна. Вона завжди була готова залучати мешканців будинків до практичного виконання рішень міської ради та її виконавчого комітету. Активна, працьовита, ініціативна та відповідальна. Співпрацювала з комунальними підприємствами міста, депутатами міської ради щодо вирішення нагальних потреб місцевого значення.
Юлія Арсентіївна вміло поєднувала працьовитість та професіоналізм, надійність та добропорядність. Виконуючи нескінченні обов`язки на громадських засадах, вона завжди враховувала потреби людей, вміла вислухати, допомогти знайти вихід з різних ситуацій. Була помічником-консультантом депутата міської ради.
Маючи активну життєву позицію, Юлія Арсентіївна Сайко не була осторонь громадського життя міста. Юлії Арсентіївні притаманні завзятість, оптимізм, гострий розум – це створює навколо неї ауру добропорядності, товариськості. А весела вдача і висока інтелігентність викликають у людей довіру. 
Проте, життя не стоїть на місці. Літа беруть своє. І от уже підросла зміна. Юлія Арсентіївна передає свій життєвий досвід, напрацювання та знання наступникам. 
 За результатами зборів було  обрано новий склад квартального комітету №19                м. Знам’янка, який очолила Бугайова Тетяна Вікторівна.
    Під час спілкування з представниками влади, мешканцями квартального комітету були підняті питання, що потребують уваги відповідних комунальних служб та посадових осіб. Критичні зауваження, висловлені під час проведення зборів, буде передано на розгляд відповідальних виконавців.

    Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень