Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Всеукраїнський день дошкілля

Дата: 25.09.2022 07:00
Кількість переглядів: 312

Фото без описуВ останню неділю вересня ми відзначатимемо Всеукраїнський день дошкілля.

Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - непросте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків недарма вважають першою школою життя.

Бути вихователем - високе покликання і велика відповідальність. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального внутрішнього світу дитини залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

Але війна диктує свої правила і працівники дошкільних закладів Знам’янської громади теплом своєї душі та вміннями діляться не тільки з малечою, а й з переселенцями з різних куточків України та нашими захисниками.

Висловлюю щиру вдячність всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддану працю, за турботу про найменших мешканців нашої територіальної громади та захисників України. Зичу вам міцного здоров’я, миру, щедрості серця, здійснення найзаповітніших мрій та сподівань. Нехай ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких вам людей.

З повагою, Знам’янський міський голова                                                               Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень