Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спортивні новини. Легка атлетика. Здобутки.

Дата: 14.09.2022 11:01
Кількість переглядів: 605

Фото без опису10 вересня 2022 року на теренах Київської області (місто Біла Церква), в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту, відбувся Чемпіонат з легкої атлетики (далі – Чемпіонат) та благодійний турнір серед юніорів на підтримку ЗСУ .

Серед запропонованих на Чемпіонаті активностей, представник Знам’янської міської територіальної громади - вихованець Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Вовченко Михайло (тренер-викладач Знам'янської КДЮСШ Олександр ГРЕБЕНЮК ) здобув чергову перемогу у номінації «Стрибок у довжину» з результатом 6 м 42 см.

Зазначимо, що Михайло є багаторазовим переможцем у даному виді легкоатлетичних активностей, постійно спрямовує зусилля на самовдосконалення в ході навчально-тренувального процесу в Знам'янській КДЮСШ з набуттям практичного досвіду на змаганнях різних рівнів.

Відтак, вітаємо усіх прихильників здорового способу життя, тренерів-викладачів, представників спорту усіх рівнів, активну спортивну молодь Знам’янської міської територіальної громади з досягненнями та бажаємо впевнено крокувати до вершин спортивного Олімпу в майбутньому.

Вдалих стартів та беззаперечних Перемог Вам, шановні спортсмени!

Відділ освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень