Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з питань організації виховного процесу в закладах освіти громади у 2022/2023 навчальному році

Дата: 12.09.2022 11:05
Кількість переглядів: 628

Днями за участю заступників директорів з виховної роботи закладів освіти громади, фахівців служб та установ, діяльність яких зорієнтована на психологічну допомогу та емоційну підтримку, дотримання вимог безпеки в освітньому процесі та учнівському середовищі, реалізацію заходів профілактичного впливу та профорієнтаційної спрямованості, а також становлення самодостатньої особистості громадаянина-патріота України шляхом національно-патріотичного виховання, відбулася робоча нарада.

На порядок денний засідання винесено та розглянуто питання наступного змісту:

1. Про надання психологічної підтримки під час воєнних дій.

2. Профілактичні заходи, протидія булінгу, права, обов’язки та відповідальність батьків, запобігання домашньому насильству, права дитини, сімейне виховання тощо.

3. Про організацію та проведення профорієнтаційної роботи у 2022/2023 навчальному році.

4. Співпраця з закладами та установами громади – Міський краєзнавчий музей, Знам'янський міський спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України та інші ГО, діяльність яких спрямована на реалізацію завдань виховного впливу, спортивного, фізкультурно-оздоровчого та національно-патріотичного змісту.

5. Проведення тематичних заходів в ЗЗСО та на рівні громади відповідно до тематики та спрямування.

6. Організація роботи учнівського самоврядування та міського парламенту дітей у поточному навчальному році.

В ході проведення засідання учасниками опрацьовано матеріали та методичні рекомендації МОН щодо організації виховного процесу у 2022/2023 навчальному році, посібник "Абетка безпеки" для школяра та визначено оптимальні шляхи для реалізації визначених пріоритетними напрямками завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень