Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ігри патріотів

Дата: 12.09.2022 09:21
Кількість переглядів: 647

Фото без описуТрадиційні змаганнях "Ігри патріотів" Знам’янської міської територіальної громади присвячені відзначенню Дня фізичної культури та спорту проходили напередодні свята 9 вересня 2022 року.

Святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня (Указ президента від 29 червня 1994 року № 340/94). В 2022 році День фізичної культури і спорту України припадає на 10 вересня.

У змаганнях прийняли участь 6 команд, а саме: команди «Локомотивне депо», «Самооборона», «Знам’янський професійний ліцей», «Збірна відділення легкої атлетики Знам’янської КДЮСШ», «Рота охорони», «ДСНС».

Змагання проходили у чотири етапи: біг на 100 метрів, дартс, підтягування на поперечині та командному заліку перетягування канату.

У виді «Біг на 100 метрів» кращий результат здобув Яровий Павло (ДСНС), «Дартс» кращий результат здобув Дакало Даниїл (Знам’янський професійний ліцей), «Підтягування на поперечині» кращий результат здобув Тимошенко Іван (Збірна відділення легкої атлетики Знам’янсьої КДЮСШ). У виді спорту «Перетягування канату» І місце здобула команда «Локомотивне депо», ІІ місце – «Рота охорони», ІІІ місце «ДСНС».

В запеклій боротьбі І місце виборола команда «Локомотивне депо», яка була нагороджена Перехідним кубком, ІІ місце «Збірна відділення легкої атлетики Знам’янської КДЮСШ», ІІІ місце «ДСНС».

Всі учасники отримали пам’ятні медалі, а переможці були нагороджені дипломами та грамотами від Знам’янського міського голови Володимира СОКИРКА.

Відділ молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень