Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спортивні здобутки вихованців Знам'янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи на відкритому Чемпіонаті області з легкої атлетики

Дата: 06.09.2022 08:02
Кількість переглядів: 492

Фото без опису4 вересня 2022 року в обласному центрі на стадіоні «Зірка» відбувся відкритий Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2005 року і молодших.

Так, у змаганнях взяли участь спортсмени з низки куточків Кіровоградщини, а також Полтавської, Запорізької, Черкаської областей та Дніпра.

Учасники змагалися у бігу на 100, 200, 400, 800, 1500 метрів, у бігу на 400 метрів з бар’єрамми, стрибках у висоту та довжину, метанні спису та штовханні ядра.

За підсумками проведення змагань вихованці Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (тренер-викладач Олександр ГРЕБЕНЮК ) мають відповідні здобутки в окремих номінаціях:

Вовченко Михайло - І місце у номінації «Стрибки у довжину»
- І місце 
у номінації «Біг на 400 метрів з бар’єрами»
Шуліка Андрій - ІІІ місце 
у номінації «Біг на 200 метрів»
Пуляєв Микита - ІІІ місце 
у номінації «Штовхання ядра».

Вітаємо спортивну молодь Знам’янщини – вихованців Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та тренера викладача з досягненнями на Чемпіонаті області з легкої атлетики, бажаємо не зупинятися на досягнутому та впевнено крокувати до нових вершин і Перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень