Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міжнародна організація World Central Kitchen забезпечила переселенців, які живуть на Кіровоградщині, 135 905 продуктовими наборами

Дата: 31.08.2022 14:39
Кількість переглядів: 560

Фото без описуНа Кіровоградщині Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen (WCK) від початку повномасштабного вторгнення росії підтримує та забезпечує харчуванням соціально-вразливі категорії з числа внутрішньо переміщених людей.

Загалом від 24 лютого World Central Kitchen забезпечили переселенців області 135 905 продуктовими наборами.

Як повідомили в організації, відповідно до стратегії діяльності у вересні-грудні 2022 року, фонд World Central Kitchen припинає роботу на Кіровоградщині та здійснюватиме допомогу у вигляді продуктових пакетів та/або гарячих страв лише на лінії ведення військових дій та на деокупованих територіях України.

«Ця поточна оптимізація дозволить нам швидко реагувати на будь-які

майбутні невідкладні евакуації», - йдеться у повідомленні.

Довідково. World Central Kitchen – це некомерційна неурядова організація, яка забезпечує харчуванням постраждалих після стихійних лих. WCK заснована в 2010 році знаменитим шеф-кухарем Хосе Андресом, який разом з своєю командою готував їжу на Гаїті після руйнівного землетрусу. Метод роботи World Central Kitchen полягає в оперативному реагуванні та співпраці з місцевими кухарями для розв’язання проблеми харчування відразу після катастроф.

Джерело https://www.facebook.com/kirovohradskaODA



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень