Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 31.08.2022 13:40
Кількість переглядів: 549

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка 26 серпня поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 23 проєкти рішення.

Надані дозволи на здійснення правочинів власниками, або користувачами житла є неповнолітні або малолітні діти; визначено місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей з одним з батьків; продовжено термін перебування малолітнього в сім’ї патронатного вихователя.

Заслухано звіти керівників про виконання планів заходів з підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року. Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року завершується. Станом на 20.08.2022р. реалізація заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років знаходиться на завершальному етапі.

Заслухали інформацію про хід виконання Програми енергоефективності м. Знам’янка на 2021-2025 роки за 2021 рік.

З метою належної організації дорожнього руху технічними засобами регулювання дорожнього руху на вулично-дорожній мережі Знам’янської міської територіальної громади запроваджено на перехресті вул. Дмитрівська, вул. Скирди та вул. Партизанської в м. Знам’янка круговий рух проїзду транспортних засобів. Доручено управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства вирішити питання виготовлення схеми організації дорожнього руху на даній ділянці вулично-дорожньої мережі та її подальшого погодження в управлінні патрульної поліції в Кіровоградській області департаменту патрульної поліції Національної поліції України, комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг» вказано встановити дорожні знаки та нанести дорожню розмітку відповідно до погодженої схеми організації дорожнього руху.

З метою забезпечення надання мешканцям Знам′янської міської територіальної громади необхідної підтримки в умовах воєнного стану внесено зміни до Програми соціального захисту населення Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Відповідно до Програми соціального захисту населення Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки затверджено Порядок забезпечення путівками для стаціонарного санаторного лікування деяких категорій осіб за рахунок коштів бюджету.

Фото без описуРозглянуто заяву головного адміністратора колективу «ДНІПРО» ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» та надано дозвіл на встановлення циркового намету для проведення циркових вистав колективом «ДНІПРО» без залучення тварин з 19.09.2022р. по 03.10.2022р. за магазином «Продукти158» ТОВ «АТБ-Маркет» по вул. Віктора Голого в м.Знам’янка за умови дотримання вимог розпорядження Знам’янського міського голови від 21 червня 2022 року №87 «Про проведення масових заходів на території Знам’янської міської територіальної громади в умовах воєнного стану».

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця Лозовенка Є.О. та надано дозвіл на тимчасове розміщення атракціонів та здійснення торгівлі у Міському парку відпочинку в період з 01.09.2022р. по 30.09.2022р. за умови дотримання вимог розпорядження Знам’янського міського голови від 21 червня 2022 року №87 «Про проведення масових заходів на території Знам’янської міської територіальної громади в умовах воєнного стану».

Розглянуто звернення приватних перевізників та продовжено строк дії договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади, які укладені між виконавчим комітетом Знам'янської міської ради та ПП "Орбіта" і ФОП Постика С.М. шляхом укладання додаткової угоди до договорів.

З метою вдосконалення взаємодії отримувачів та набувачів благодійної допомоги, у тому числі гуманітарної допомоги, для потребуючих мешканців Знам’янської міської територіальної громади внесено зміни до Порядку отримання благодійної допомоги.

З метою відзначення учнів, які за результатами зовнішнього незалежного оцінювання або Національного мультипредметного тестування отримали 200 балів внесено зміни до міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади» на 2021– 2025 роки».

Рішенням виконавчого комітету затверджено мережу освітніх закладів на 2022/2023 навчальний рік.

Дошкільною освітою у 7 закладах дошкільної освіти та 1 структурному підрозділі ліцею буде охоплено 982 дитини, що становить 54 групи, з них 14 груп раннього віку і 40 груп дошкільного віку.

Загальною середньою освітою у 7 закладах загальної середньої освіти охоплено 3469 учнів. Профільним навчанням охоплено 329 учнів 10-х, 11-х класів.

Затверджено роботу 5 груп продовженого дня, у яких перебуватимуть 150 учнів початкових класів.

У закладах позашкільної освіти, а саме у центрі дитячої та юнацької творчості передбачено роботу 75 груп для 1127 вихованців за 12 напрямами позашкільної освіти: художньо-естетичний (хореографічний, вокально-хоровий, декоративно-прикладний, театральний, музичний, образотворчий), гуманітарний, еколого-натуралістичний, туристсько-спортивний, науково-технічний, військово-патріотичний, спортивний.

У Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі займаються 425 дітей у 33 групах за такими видами спорту: баскетбол, велоспорт, гандбол, легка атлетика, футбол.

Внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, а саме: затверджено дотацію з державного бюджету для надання компенсації закладам освіти, в яких розміщені внутрішньо переміщені особи, на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – в сумі 399 489 гривень; для покриття окремих видатків залучено вільний залишок коштів загального фонду бюджету в сумі 119 900 гривень; також було затверджено перерозподіл бюджетних призначень відповідно до подання головних розпорядників бюджетних коштів.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень