Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

"Їх слава сяє над Україною"

Дата: 29.08.2022 16:23
Кількість переглядів: 167

Фото без описуВ День вшанування пам’яті захисників України, працівники центральної бібліотеки оформили вітрину пам’яті «Їх слава сяє над Україною». Ми повинні пам’ятати про тих, хто на передовій ціною власного життя береже наш мир.

Працівники юнацької бібліотеки оформили інформаційно-ілюстративну викладку «Слава захисникам України». Тут підібрана художня література, яка глибше ознайомить читачів з серпня 2014 року, що відбулися на сході нашої країни, та зі свідченнями очевидців трагедії.

Бібліотека-філія №1 підготувала до Дня пам’яті захисників України куточок пам’яті «Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих», де читачі знаходили інформаційні матеріали і книги про героїчну оборону Донецького аеропорту, про бої за Іловайськ, та про бої за Дебальцівський плацдарм.

Напередодні Дня пам’яті загиблих захисників України, працівники бібліотеки - філія №3 підготували книжкову виставку «Пам’ятаємо.29 серпня День пам’яті захисників України».

Виставку розгорнули з метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень