Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мій сонячний дім – моя Україна

Дата: 25.08.2022 08:57
Кількість переглядів: 121

У міській бібліотеці-філії №1 до дня відзначення 31-ї річниці Незалежності держави бібліотекарі організували патріотичну фотозону «Мій сонячний дім – моя Україна», яка оздоблена символікою України, жовто - блакитними голубами та книгами про історію, культуру, звичаї та традиції України, книги про видатних людей держави, енциклопедичні видання.

Також діти беруть активну участь у патріотичних майстрах-класах з виготовлення оберегів для захисників Збройних Сил та державної символіки, відвідують бібліотечні мистецькі години з малювання державних символів.

Тому, коли бібліотекарі запропонували провести патріотичне селфі «Читач по-українськи» для своїх користувачів, то багато охочих зробили патріотичне селфі саме біля нашої фотозони - це було усвідомлення гордості за свою батьківщину. тримаючи в руках маленькі жовто-блакитні прапорці юнаки та дівчатка повторювали: «Я люблю Україну».

В час духовного відродження та європейського розвитку України, бібліотеки як ніколи переймаються проблемами громадянського та національно – патріотичного виховання. Завдання бібліотеки направляти дії учнів в потрібне русло, сприяючи формуванню у них національного патріотизму.

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень