Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Благодійний концерт «Україна. Народженні вільними»

Дата: 24.08.2022 09:27
Кількість переглядів: 385

31-й рік своєї Незалежності наша країна відзначає виборюючи свою свободу, право на життя та європейські цінності.

21 серпня, біля Будинку культури смт. Знам’янка Друга відбувся благодійний концерт «Україна. Народженні вільними» та благодійний ярмарок розпродаж на підтримку української армії.

У ярмарку розпродажу прийняли участь майстриня Ірина Федіна, керівник гуртка БК Стальміра Чередніченко, Жанна Захаренко, Галина Рибнікова, Аделіна Городілова та родина Корнієнко, які представили вироби ручної роботи та різні смаколики.

Благодійний концерт розпочався хвилиною мовчання по загиблим військовим та цивільним, які загинули виборюючи Незалежність України. Прозвучали патріотичні та сучасні пісні у виконанні гостей заходу Надії Олефіренко, Ольги Флоренцевої та Жанни Захаренко, солістів БК Галини Рибнікової, Дмитра Кірія, Любов Манжос, Карини Корнієнко та аматорського вокально-хорового колективу «Горлиця».

Прикрасою заходу стали виступи середньої та старшої груп хореографічного колективу естрадного танцю «Сузір’я» ЦДЮТ (керівник Олена Андрєєва).

Упродовж концерту вдалося зібрати 2668 гривень 50 копійок. Усі кошти будуть спрямовані на допомогу нашим захисникам.

Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими та відважними людьми. Це велика держава, якою ми пишаємося, яку нікому не здолати!

Безмежно дякуємо нашим захисникам, що захищаючи нас, ми мали змогу провести благодійний концерт на їх підтримку. А великі серця глядачів захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми сила! Все буде Україна!

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень