Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спілкуємося українською!

Дата: 24.08.2022 08:41
Кількість переглядів: 163

Фото без описуДо Дня Прапора України центральна бібліотека створила відеоісторію та книжково-ілюстративну виставку «Кольори, що дають надію». Учасники розмовного клубу «Спілкуємося українською», фотографувалися біля державного прапора, показуючи щиру любов до неньки-України.

Юнацька бібліотека до цієї дати підготувала експрес – інформину «Прапор миру, вірності і волі».

До Дня Державного прапора Унраїни міська бібліотека-філія №1 підготувала мистецьку годину «Символи нашої України: малюю своїми руками».

Основною метою проведення заходу за заданою тематикою є формування у дітей шанобливого ставлення до державних символів України та виховання в них патріотичного духу. Бібліотекар детальніше познайомила присутніх дітей з державними символами України.

Вона також розповіла, що кожен народ, маючи свою історію, має і свої історичні святині: прапор, герб, гімн. Всі залюбки малювали символи нашої країни (прапор, герб, тризуб), це були малюнки про нашу державу, в зміст яких діти вклали свій погляд на сьогодення і побажання миру, єдності та добра Україні: сонце, жовто-синє серце, прапор, калина…

У бібліотеці-філії №2 проходять онлайн-читання віршів під гаслом "Нехай наш прапор майорить ..." . Плекаємо прапор України, бо він є знак єдності та ідентичності нас, українців.

Відео-акорд «Сонячний, блакитний, рідний, заповітний» (привітання до Дня Державного Прапора України)

До дня прапору, бібліотека-філія № 4, провела майстер клас «У прапора нашого барви чудові: внизу золотисті, вгорі волошкові», з виготовлення прапорців!

Відділ культури і туризму

виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень