Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійних комісій міської ради

Дата: 18.08.2022 09:22
Кількість переглядів: 479

Фото без опису15-17 липня 2022 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійних комісій міської ради з розгляду питань, що запропоновані до розгляду на черговій тридцятій сесії міської ради.

Розглянуто проєкт рішення міської ради про звернення депутатів Знам’янської міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури  України, Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області щодо виконання  ремонтних робіт по схемі обмеження (організації дорожнього руху) автомобільного транспорту №3 маршрут якої пролягає через смт. Знам’янка Друга – м. Знам’янка вул. Осадчого – вул. Олега Антонова – вул. Соборна – вул. В’ячеслава Чорновола та вихід на вул. Віктора Голого.

Враховуючи військову агресію російської федерації по відношенню до України, потурання та сприяння цим діям з боку республіки білорусь, на розгляд міської ради запропоновано винести питання щодо  розірвання в односторонньому порядку побратимських відносин з містом Орша (республіка білорусь) та містами Маріінськ, Батайськ, Бологоє (російська федерація). 

Обговорено звіти про виконання фінансових планів підприємств  за 1 півріччя 2022 року та проєкти фінансових планів на Фото без опису2022 рік у новій редакції для КНП  «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради та КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.

Розглянуто проєкти рішень щодо надання у тимчасове користування ГО «Майдан» та БФ «Повернення до життя» майна комунальної власності, а також запропоновано врегулювати питання його використання.

Заслухано інформацію щодо підстав для перейменування загальноосвітніх шкіл, затвердження їх статутів у новій редакції та приведення у відповідність чинному законодавству, у разі необхідності, типів закладів освіти.

Фото без описуРозглянуто питання оренди  земельних ділянок комунальної власності. Рекомендовано винести на розгляд міської ради додаткові проєкти рішень, що запропоновані суб’єктами подання безпосередньо під час засідання постійних комісій, щодо: належного обслуговування ШРП та безпечної експлуатації газових мереж по вул. Віктора Голого,89; підтримки родин військовополонених захисників України та захисників «Азовсталі»; передачі автомобіля «Славута» на баланс територіального  центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади.

Фото без описуЗа результатами розгляду питань порядку денного, надано висновки та рекомендації.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень