Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На відпочинок до моря поїде не кожен...

Дата: 16.08.2022 11:52
Кількість переглядів: 153

Фото без описуМи знову звертаємося до теми «цивілізованих» пляжів. Не вперше і не востаннє.
Як і раніше, ситуація на території Знам’янської, Суботцівської та Дмитрівської територіальних громад така: ставків багато, а жодного зареєстрованого місця відпочинку на воді немає. 

Є в інтернеті реклама зони відпочинку неподалік села Сабліне. Засновник намагається задовольнити попит громадян на відпочинок і це добре. Але залишились не вирішеними ряд питань: дослідження води водойми, наявність питної води, організація санітарної очистки берегів, проведення протималярійних заходів. 

Відпочивальники розповідають, що виставлено попереджуючі таблички про заборону купання, але якщо вже запрошують до водойми, то хто на них звертає увагу. На території об’єднаних громад є безліч водойм і громадяни, у першу чергу діти,   там купаються. Заборонити купання неможливо. 

Треба ж десь відпочивати, а до моря зараз поїде не кожен. Отже залишається вибрати водойми, що відповідають усім вимогам, облаштувати пляжі та довести до відома громадян. Це убезпечить здоров’я та життя громадян і надасть енергії до наступного літа. Знам’янське управління Головного управління Держпродсоживслужби в Кіровоградській області буде вітати кожну ініціативу, прийме участь в робочих групах від органів влади та самих суб’єктів господарювання і надасть необхідні оцінки та рекомендації. 

А громадянам, якщо ми будуємо громадянське суспільство, свої запити на безпечний та комфортний відпочинок варто ставити перед органами влади, які ми обираємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень