Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Турнір з футболу між збірною командою ФК «Локомотив» та командою вихованців Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи

Дата: 15.08.2022 11:34
Кількість переглядів: 445

Фото без опису12 серпня 2022 року в Україні відзначено День молоді. День молоді, який цьогоріч мав єдину мету та спільне прагнення – згуртування сил заради Перемоги!

Серед низки заходів патріотичного змісту, які відбувалися цього дня у Знам’янській міській територіальній громаді, слід відзначити й захід спортивного спрямування - турнір з футболу між збірною командою ФК «Локомотив» та командою вихованців Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Досвідчену команду спортсменів ФК «Локомотив» (Замуренко Олександр, Грабовський Микола, Кривенко Олександр, Дюжев Володимир, Великий Ярослав, Бойчук Тарас, Білан Віталій, Кіося Дмитро, Білієнко Богдан, Ткаченко Юрій, Білієнко Максим, Висоцький Максим, Гниляк Віктор) та команду активних юних спортсменів (Ніколаєнко Микита, Зубковський Данило, Горбань Максим, Геращенко Кирил, Баркарь Влад, Балаклеєць Влад, Іжболдін Олександр, Ігнатьєв Данило, Бодня Дмитро, Лебедєв Артем, Ващенко Сергій, Поплавський Денис, Багдасаров Богдан) цього дня вітали: начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради Руслана Ладожинська, головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Попова, а також голова ГО «Знам'янська федерація футболу» Олександр Замуренко, побажавши командам досвідчених та юних спортсменів цікавих футбольних баталій.

Гра була досить інтригуючою, з постійною зміною переваг команд, але беззаперечним успіхом для команди юних спортсменів у першому таймі, який завершився з рахунком 1:0 та рахунком 1:1 у другому таймі, що засвідчило перемогу команди вихованців Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи у футбольному турнірі до Дня молоді цьогоріч.

За підсумками Турніру організаторами заходу нагороджено команди учасників відповідно до отриманих місць та відзначено кожного її учасника, а також кращих гравців, якими стали Кривенко Олександр (ФК «Локомотив») та Горбань Максим (КДЮСШ).

Приємним сюрпризом цього дня став подарунок (футбольні м’ячі) від ГО «Знам'янська федерація футболу» команді переможців турніру - юним спортсменам Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, як підтримка та стимул до подальших успіхів, вдалих починань та стартів.

Відтак, дбаючи про розвиток молоді, виховуючи активну громадянську позицію заходами патріотичного спрямування та залученням до спільної справи і волонтерства усіх охочих, популяризуючи спорт, єднаючись у думках та діях на шляху до Перемоги, примножуючи здобутки, заохочуючи до співпраці осередки та громадські організації, творчих, активних та чуйних серцем, на території Знам’янської міської територіальної громади відзначено День молоді у 2022



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень