Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова тридцята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 09.08.2022 16:20
Кількість переглядів: 479

Фото без опису19 серпня 2022 року о 09.00 год., відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 09 серпня 2022 року №18 "Про скликання  тридцятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради відбудеться чергова тридцята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. 

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

Про звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання щодо виконання ремонтних робіт по схемі обмеження (організації дорожнього руху) автомобільного транспорту №3 маршрут якої пролягає через смт. Знам’янка Друга – м.Знам’янка вул.Осадчого – вул.Олега Антонова – вул.Соборна – вул.В’ячеслава Чорновола та вихід на вул.Віктора Голого.
Про розрив побратимських відносин між м.Знам’янка Кіровоградської області (Україна) та м.Орша (Республіка Білорусь), м.Маріінськ (Російська Федерація), м.Батайськ (Російська Федерація), м.Бологоє (Російська Федерація).
Про затвердження звіту про виконання фінансового плану підприємства  за 1 півріччя 2022 року комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради.
Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2022 рік у новій редакції.
Про затвердження звіту про виконання фінансового плану підприємства за 1 півріччя 2022 року комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.
Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Знам'янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка" Знам'янської міської ради на 2022 рік у новій редакції.
Про тимчасове перебування ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан».
Про співпрацю з благодійним фондом «Повернення до життя» для внутрішньо переміщених осіб.
Про включення до Переліку другого типу потенційного об’єкту оренди – частини першого поверху будівлі за адресою: вул. Партизанська,59а м. Знам’янка Кропивницького району Кіровоградської області.
Про зміну найменування Знам’янської  загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка Знам’янської міської ради Кіровоградської області та затвердження Статуту в новій редакції.
Про зміну найменування навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-Ш ступенів №2 – ліцей» Знам’янської міської ради  Кіровоградської області та затвердження Статуту в новій редакції.
Про зміну типу та найменування навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа  І-Ш ступенів №3 – гімназія» Знам’янської міської ради Кіровоградської області та затвердження Статуту в новій редакції.
Про зміну найменування  Знам’янської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №4 Знам’янської міської ради Кіровоградської області та затвердження Статуту в новій редакції.
Про зміну найменування Знам’янської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №6 Знам’янської міської ради Кіровоградської області та затвердження Статуту в новій редакції.
Про зміну типу та найменування Знам’янської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №7 Знам’янської міської ради Кіровоградської області та затвердження Статуту в новій редакції.
Про зміну типу та найменування Петрівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школи І-Ш ступенів» Знам’янської міської ради Кіровоградської області та затвердження Статуту в новій редакції.
Про вилучення земельної ділянки у ПОЛЯКОВА В.М.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СІНЬОВУ О.А.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ВАТ по газопостачанню та газифікації «КІРОВОГРАДГАЗ».
Про поновлення терміну дії договору оренди землі ГОЛОВЧЕНКУ А.І.
Про депутатські запити.
Різне.

Засідання профільних комісій з розгляду питань порядку денного відбудеться 15-16  серпня 2022 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень