Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 09.08.2022 16:15
Кількість переглядів: 620

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка 05 серпня поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 19 проєктів рішень.

Рішенням виконавчого надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування двом малолітнім.

Надано дозволи на продаж та дарування житла, де неповнолітні та малолітні діти є власниками або користувачами.

Діючи в інтересах неповнолітньої дитини, зважаючи на рекомендації комісії з питань захисту прав дитини затверджено висновок органу опіки та піклування та визначено місце проживання неповнолітньої дитини.

Відраховано особу з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із дитячого будинку сімейного типу, за його власним бажанням та у зв’язку із досягненням ним повноліття.

Поставлено в позачергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради двох дітей – сиріт.

Поставлено в позачергову чергу інвалідів війни та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, а також в окремий список зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій одного учасника бойових дій.

Рішенням виконавчого комітету призначено піклувальників над громадянами, які за станом здоров’я потребують соціальної послуги з догляду на непрофесійній основі.

На виконання повноважень органів місцевого самоврядування щодо вжиття у разі надзвичайних ситуацій необхідних заходів відповідно до закону щодо забезпечення державного і громадського порядку, життєдіяльності підприємств, установ та організацій, врятування життя людей, захисту їх здоров'я, збереження матеріальних цінностей, враховуючи дію воєнного стану рішенням виконавчого комітету зобов’язано суб’єктів господарювання не залежно від форми власності, які здійснюють свою діяльність на території Знам’янської міської територіальної громади, у період дії воєнного стану при отриманні сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» тимчасово припиняти свою діяльність з метою врятування життя людей.

Фото без описуПогоджено розмір щомісячної плати за навчання в дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка та встановлено з 01 вересня 2022 року батьківську плату, у залежності від обраного фаху навчання, на 2022/2023 навчальний рік, в таких розмірах:

· для учнів відділу фортепіано та концертмейстерства – 120 гривень;

· для учнів відділу народних та оркестрових інструментів (клас гітари) – 120 гривень;

· для учнів вокально-хорового відділу (клас сольного співу) - 120 гривень;

· для учнів відділу народних та оркестрових інструментів (класи: домри, бандури, скрипки, баяну, акордеону, сопілки, духових та ударних інструментів) – 110 гривень.

Щомісячна плата залишались без змін на рівні 2021 року.

Заслухано та обговорено інформацію про фінансово-господарську діяльність Знам’янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» за 6 місяців 2022 року. За результатами фінансово-господарської діяльності за 6 місяців 2022 року визнано роботу Знам’янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» задовільною

Внесено зміни до Програми підтримки житлового фонду та благоустрою Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

З метою врегулювання вартості та цін на ритуальні послуги встановлено вартість ритуальних послуг відповідно до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, для забезпечення безоплатного поховання загиблих (померлих) учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради було внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, а саме: було затверджено перерозподіл бюджетних призначень відповідно до подання головних розпорядників бюджетних коштів, в тому числі збільшення видатків споживання загального фонду бюджету за рахунок зменшення видатків розвитку спеціального фонду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень