Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День міста спортивний

Дата: 09.08.2022 15:12
Кількість переглядів: 715

Фото без описуЗберігаючи славетні традиції Знам’янщини, спортсмени нашої громади гідно привітали наше місто з Днем народження своїми спортивними здобутками!

Мотиваційні турніри, які проходили 5-7 серпня, були запеклими, цікавими та результативними!

Розпочалася спортивна естафета з турніру по міні футболу серед залізничних підрозділів Знам’янського вузла, за ініціативи Знам’янської дирекції залізничних перевезень та Знам’янської територіальної профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України.

Нагадаємо, що 7 серпня відзначається також День профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України.

На міському стадіоні зустрілися команди: ВЧД-7, ТЧ-7, ЕЧ-3, збірна команда ПЧ-10 та НОР-3.

Турнір проводився за системою «по колу».

Перше місце виборола збірна команда ПЧ-10 та НОР-3, на другому місті – команда ВЧД-7, третє місце за командою ТЧ-7.

Переможці нагороджені кубками та грамотами Знам’янської дирекції залізничних перевезень і Знам’янської територіальної профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України.

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, завдяки зусиллям що доклав до цього завідуючий відділом учбово-спортивної роботи Знам’янського регіону Одеської залізниці Олексій ШМАЛЬКО.

Під час привітання учасників змагань Олексій ШМАЛЬКО подякував голові Знам’янської територіальної профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України а також керівникам та головам профспілок залізничних підрозділів за підтримку і розвиток спорту в колективах.

Змагання відбулися за сприяння та підтримки відділу молоді та спорту, відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради та ФСК «Локомотив» (Одеса).

Шостого серпня на спортивному майданчику (футбольному полі), який розташований на території «Знам’янської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №3-гімназії» з ранку відбулися змагання з гандболу серед ветеранів.

На майданчику виборювали перемогу команди Знам’янки, Олександрії та Кропивницького. Незважаючи на спеку гравці реалізували свої спортивні здібності на всі 100%! Напруга на полі додавала спекотності! Але відчувалася атмосфера дружньої підтримки. Знам’янчани згуртували всі свої сили та вибороли ПЕРЕМОГУ! Команда Олександрії посіла друге місце, відповідно Кропивницький здобув третє місце. Кращим гравцем нашої команди визнано Валерія БЕЗРЕБРОГО.

Вітаючи команди голова Кіровоградської обласної федерації гандболу Вячеслав ГУРСЬКИЙ подякував знам'янщині та особисто тренеру гандбольного клубу «Локомотив» Володимиру ДОВГАЛЕНКУ за організацію та проведедення турнірів обласного рівня та популяризацію гандболу і запросив знам'янчан на турнір з гандболу на День міста у Кропивницький.

Команди були відзначені кубками дипломами і грамотами виконавчого комітету Знам'янської міської ради.

Надвечір, на тому ж майданчику, відбулися матчі 8-го туру благодійного Фестивалю з міні-футболу Знам’янщини, участь в якому бере 5 команд.

У першому матчі «Дмитрівка-2» поступилася «Будівельнику» з рахунком 5:13. «Локомотив» у складному матчі здобув вольову перемогу над «Дмитрівкою-1» – 8:7.

Нагадаємо, що цей турнір проводиться з метою пропагування подвигу і поваги до Збройних Сил України, героїзму і мужності українських воїнів, нагадування про їх неоціненний внесок у стримані російської агресії та фінансової підтримки ЗСУ.

Безпосередньо в День міста, на полі міського стадіону відбулася товариська зустріч з футболу між командами «Локомотив» м.Знам’янка та «Нива» с.Цибулеве.

Вражаюча, видовищна, запекла боротьба тримала в напрузі і дарувала незабутні ігрові моменти на високому спортивному рівні! Зауважимо, що команда «Ниви» була підсилена чотирма професійними гравцями з команди «Олександрія», але можливо саме це дозволило «Локомотиву» сконцентруватися і згуртуватися заради гарного результату гри.

Голова «Федерації футболу м.Знам’янка» Олександр ЗАМУРЕНКО особисто боронив ворота «Локомотиву», демонструючи професіоналізм і не даючи супротивникам шансу забити гол. А ось наші гравці гол забили що і вирішило результат матчу – 1: 0 на користь «Локомотиву».

Професійно спрацювала й бригада арбітрів у складі Віталія ДЕМ’ЯНЕНКА, В’ячеслава БИЧКО та Миколи ОЛЕКСІЄНКО.

Було також визначено кращих гравців, ними стали Максим КОРСУН («Нива») та Володимир ДЮЖЕВ («Локомотив»). Зазначимо, що Володимир ДЮЖЕВ вже 30 років грає за улюблену команду. Суддям та кращим гравцям було вручено фірмові футболки національної збірної Іспанії.

Вітаючи команди з Днем міста, начальник відділу молоді та спорту Руслана ЛАДОЖИНСЬКА наголосила, що головною складовою будь-якого виду спорту є – перемога, а всі наші щоденні перемоги і здобутки є невід’ємними складовими Великої ПЕРЕМОГИ, якої ми всі відчайдушно прагнемо!

Отже Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Відділ молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень