Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День міста

Дата: 08.08.2022 15:30
Кількість переглядів: 282

Фото без описуДолучившись до святкування Дня міста працівники бібліотеки-філії №3 запропонували маленьким користувачам взяти участь у конкурсі малюнків «Безмежно кохаю красу свого міста» - в своїх роботах дітипередали всю любов до свого рідного міста.

Біля міського Палацу культури провели квест «Стежками рідного міста». До уваги знам’янчан також представлені були виставка малюнків юних містян «Безмежно кохаю красу свого рідного краю» та викладка літератури з краєзнавчої тематики.

Бібліотекарі бібліотеки-філії № 1 підготували літературно-поетичну мозаїку рідного краю «Віршем і прозою оспівую тебе мій краю рідний».

Праціваники бібліотеки організували книжкову виставку з літературних творів письменників-земляків та запросили бажаючих школярів почитати їх поезію.

Це були вірші із збірок поета Анатолія Загравенка: «Дике поле», «Спадок», «Щастя», «Часослов», а також поетичні рядки нашої землячки Галини Рогової, яка присвятила свої збірки «Батьківські пороги», «Край, в якому я живу» своїй родині, мальовничій красі рідного краю тощо…

Напередодні Дня міста в читальному залі юнацької бібліотеки був представлений книжковий привал «Література про рідний край», на якому зібрані цікаві інформаційні видання про історію міста, про славних уродженців Знам’янки, про видатних людей, чия доля так чи інакше пов’язана з містом. Доповнюють виставку літературні твори наших письменників-земляків.

Чудовий настрій створили бібліотекарі центральної бібліотеки в День народження міста для дітей Привокзального мікрорайону. Підготували і провели краєзнавчу мозаїку «Моя маленька Батьківщина» Цікава історія, веселі ігри, солодощі, конкурси і розваги. Що може бути кращим в цей святковий день!

В парковій зоні смт. Знам’янка Друга працівниці бібліотеки-філії №2 провели турнір ерудитів "Юнознавець-2022". Дівчаткам і хлопчикам пропонувалося розгадати ребуси, відповісти на питання вікторини, залежно від того, яке число їм випаде на кубику.

Оскільки захід проходив у вікенд, коли наше місто святкує свій день народження, то завдання інтелектуальних змагань були присвячені історії Знам'янки.

Відділ культури і туризму

виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень