Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Симуляційний тренінг з оволодінням практичних з оволодінням практичних навичок по темі «Надання невідкладної допомоги в умовах воєнного часу»

Дата: 05.08.2022 08:44
Кількість переглядів: 608

Фото без описуСьогодні Знам’янська міська територіальна громада стає однією із територій, де зосереджуються вимушені переселенці, які поїхали з міст, де ведуться бойові дії.

"В умовах воєнного стану варто бути готовим до всього, навіть якщо ви цивільна особа. Чітке розуміння алгоритму дій допоможе взяти себе в руки в екстреній ситуації та надати першу допомогу постраждалому", - такими словами розпочала тренінг з домедичної допомоги ГО «Стратегія майбутнього» Котенко Тетяна Миколаївна.

Представники організації провели навчання з ефективного надання першої домедичної допомоги у воєнних умовах для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території міської територіальної громади.

В ході навчання його учасники ознайомились з методиками невідкладної медичної допомоги.

Фото без описуПрисутня на тренінгу секретар міської ради Вікторія Зеленська подякувала представникам громадської організації за співпрацю з міською владою, організацію і проведення заходу на високому рівні.

Симуляційний тренінг з оволодінням практичних з оволодінням практичних навичок по темі «Надання невідкладної допомоги в умовах воєнного часу» провела інструктор Багдасарова Юлія, керівник тренінгового центру «Подих життя».

Тренінг проводиться в рамках реалізації проєкту «Посилення ролі діяльності громадських організацій в умовах військових дій, який реалізується громадською організацією «Стратегія майбутнього».

По завершенню тренінгу «учні» отримали сертифікати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень