Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася зустріч керівництва громади з ветеранами - колишніми керівниками  міських підприємств й організацій, установ

Дата: 04.08.2022 16:29
Кількість переглядів: 542

Фото без описуКоли збираються разом  ветерани, – на наради, зустрічі, збори, – тут завжди панує особлива атмосфера, - дух взаємоповаги і  позитиву. 

З таким же настроєм відбулася й нещодавня зустріч знам’янчан – ветеранів,  колишніх керівників  міських підприємств й організацій, установ з керівництвом громади.

Хвилиною мовчання присутні вшанували воїнів – захисників України та членів міської ради ветеранів, які відійшли у вічність.

Секретар міської ради Вікторія Зеленська проінформувала присутніх про діяльність міської ради, нинішні проблеми та виклики у різних сферах життєдіяльності, стан роботи з вимушеними переселенцями.
Не оминула увагою й останні події в країні та ситуацію, що склалася на території, у зв’язку з цим.

Т.в.о керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова наголосила, що міська влада завжди відкрита для подальшої співпраці на благо громади.

З сьогоднішніми викликами, які стоять перед підприємством ознайомив присутніх заступник начальника «Дирекції перевезень вантажів та пасажирів» (ДН-3) Олександр Пашко. 

Зазначив, що з початку вторгнення окупанта на територію України працівники залізниці працювали у надважких умовах, забезпечуючи евакуацію громадян України з місць, де точилися бої. Наразі підприємство продовжує виконувати поставлені керівництвом країни завдання.

Директор КНП "Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка" Руслан Пушкаренко надав  роз’яснення щодо платних послуг у КНП "Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка". Також проінформував про успіхи у роботі, щодо залучення до установи молодих лікарів.

Голова Знам’янської міської  ветеранської Організації України Ганна Бабійчук подякувала колегам-ветеранам і керівництву міста всіх скликань за співпрацю та вирішення актуальних питань для покращення життя знам’янчан. Також представила присутнім новообраного керівника клубу «Діалог» - Кравцова Миколу Марковича.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень