Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Армреслінг

Дата: 01.08.2022 16:18
Кількість переглядів: 723

У спортивному клубі «Атлет» 29 липня пройшов мотиваційний патріотичний  турнір з армреслінгу (боротьби на руках),  присвячений Дню Української Державності.

Ініціатором проведення змагань виступили Знам’янська дирекція залізничних перевезень та Знам’янська територіальна профспілкова організація залізничників і транспортних будівельників України. Участь у змаганнях брали сім залізничних підрозділів Знам’янського вузла  та студенти ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей».

Змагання проводилися відповідно до правил: на правій руці,за системою вибування після двох поразок.

Всі учасники змагань проявили мужність, витривалість, прагнення до перемоги. В залі вирував дух спортивного азарту та взаємопідтримки. Після запеклої боротьби місця розподілились наступним чином:

У вазі до 80кг.:

І місце –  Андрій Гричаний  (ТД Долинська);
ІІ місце – Максим Кочергін (ТЧ-7);
ІІІ місце – Богдан Боєвець (студент професійного ліцею).

У вазі від 80 до 90кг.:

І місце –  Євген Суперенко (ПЧ-23);
ІІ місце – Євген Мельніченко (ТЧ-7);
ІІІ місце – Максим Дімітрієв (ПЧ-10).

У вазі більше 90кг.:

І місце –  Іван Дімітрієв (ТЧ-7);
ІІ місце – Сергій Ринденко Коваленко (ТЧ-7);
ІІІ місце – Ілля Лопушенко (студент професійного ліцею).

Переможці та призери отримали медалі та грамоти Знам’янської дирекції залізничних перевезень і Знам’янської територіальної профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України.

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, завдяки зусиллям що доклав до цього завідуючий відділом учбово-спортивної роботи Знам’янського регіону Одеської залізниці Олексій ШМАЛЬКО. 

Змагання відбулися за сприяння та підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради та ФСК «Локомотив» (Одеса).

Бажаємо учасникам турніру мирного неба та нових перемог у спорті та повсякденності, адже будь-яка маленька перемога є складовою Великої ПЕРЕМОГИ, якої ми всі відчайдушно прагнемо!

Отже Разом до ПЕРЕМОГИ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень