Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День Української Державності!

Дата: 28.07.2022 08:42
Кількість переглядів: 506

Фото без описуДорогі знам’янчани! Прийміть найщиріші вітання з нагоди великого національного свята Дня Української Державності. Зародження нашої державності   відзначаємо   саме у  День Хрещення Київської Русі-України.

Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це саме той день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.      
На превеликий жаль для українського народу становлення української державності проходило досить важко і довго. Однак, не дивлячись на всі труднощі, українська державність укріпилася і має свою давню історію.

Нехай незрушними будуть кордони нашої землі, а в кожному її куточку панують мир та злагода. Нехай не міліє в душах українців джерело любові й гордості за Батьківщину, не згасає щире прагнення жити й працювати заради її розвитку і процвітання.

Шана й пам'ять тим, хто поліг, в різні часи відстоюючи незалежність України, низький уклін Героям, що й досі боронять нашу свободу від загарбників. Нехай завжди буде мирним небо над нашою головою, а нам вистачає мудрості не втрачати, а здобувати і примножувати.

Міцного здоров'я кожному з нас, добробуту, наснаги та нових плідних звершень на благо країни та громади.

З повагою,

Знам’янський
міський голова                                                                                                                         Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень