Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 27.07.2022 12:00
Кількість переглядів: 774

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 20 липня поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 13 проєктів рішень.

Рішенням виконавчого комітету призначено піклувальників над громадянами, які за станом здоров’я потребують соціальної послуги з догляду на непрофесійній основі.

Включено до переліку об’єктів для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, які прибули з інших областей України, де ведуться бойові дії, на території Знам’янської міської територіальної громади - два об’єкти.

У зв'язку зі штатними змінами та з метою забезпечення проведення планового та позапланового медичного огляду і визначення придатності до військової служби військовозобов’язаних та проведення медичного огляду кандидатів в військові навчальні заклади Збройних Сил України та за контрактом до лав Збройних Сил України, які перебувають на військовому обліку в першому відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки затверджено в новій редакції основний та резервний склад позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії.

Заслухано інформацію про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом І півріччя 2022 року. На протязі І півріччя 2022 року до виконавчого комітету Знам`янської міської ради надійшло 655 звернень громадян. Кількість громадян, які звернулися – 1040.

 Найактуальнішими були питання соціального захисту. Кількість звернень у яких порушено питання становить – 277, найбільше це питання: надання матеріальної допомоги на лікування, на вирішення соціально-побутових питань, призначення та виплати соціальних допомог, субсидій, правильності їх нарахування та ін.

З метою забезпечення інформованості громадськості про стан роботи зі зверненнями громадян на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Звернення громадян» щокварталу оприлюднюються узагальнені відомості про організацію роботи із зверненнями громадян.

З метою врахування громадської думки під час роботи топонімічної комісії, враховуючи пропозиції Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради затверджено склад топонімічної комісії у новій редакції.

З метою мінімізації негативних наслідків складних життєвих обставин та забезпечення доступності соціальних послуг, відповідно до потреб отримувачів послуг, які опинились у складних життєвих обставинах затверджено перелік соціальних послуг, які надаються Знам’янським міським центром соціальних служб на безкоштовній основі: соціальний супровід; консультування; соціальна профілактика; соціальна інтеграція та реінтеграція; соціальна адаптація; соціальний супровід сімей, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; кризове та екстрене втручання; представництво інтересів;посередництво (медіації). Надано право центру соціальних служб приймати рішення про надання соціальних послуг екстрено (кризово) особам/сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах через шкоду, завдану пожежею, стихійним лихом, катастрофою, бойовими діями, терористичним актом, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією.

З урахуванням значної кількості внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на території нашої громади, завдань Кіровоградської обласної військової адміністрації по розміщенню внутрішньо переміщених осіб, наближенням опалювального сезону виникла нагальна потреба у проведені ремонтних робіт в установах комунальної форми власності внесено зміни до Програми заходів національного спротиву Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік.

Для визначення об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для відпрацювання порушниками адміністративного стягнення у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт на 2022 рік внесено доповнення до Програми підтримки житлового фонду та благоустрою Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Проаналізовано виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за І півріччя 2022 року та затверджено звіт про виконання.

 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень