Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Матчі 6 туру благодійного фестивалю з міні-футболу

Дата: 26.07.2022 16:31
Кількість переглядів: 613

Фото без описуУ суботу, 23 липня на майданчику «Знам’янської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №3-гімназії» відбулися матчі 6-го туру благодійного Фестивалю з міні-футболу Знам’янщини, участь в якому бере 5 команд.

Матчі 6-го туру, дали старт другому колу змагань. У першому матчі лідер змагань «Будівельник» поступився «Ниві». В другому матчі «Будівельник» впевнено переграв «Дмитрівку-2».

Після 6-ох зіграних турів «Локомотив»  і «Будівельник»  набрали по 12 очок, «Нива» – 9, «Дмитрівка-1» – 3, «Дмитрівка-2» – 0. У заліку бомбардирів  неперевершеним залишається гравець «Локомотиву» Дмитро Тюпа, який забив 10 голів. Максим Корчинський, Ігор Олійник, Максим Коваленко (всі з «Будівельника») та Артем Пивовар («Дмитрівка-2») забили по 8 голів. Наступний тур відбудеться 30 липня.

Турнір проводиться з метою пропагування подвигу і поваги до Збройних Сил України, героїзму і мужності українських воїнів, нагадування про їх неоціненний внесок у стримані російської агресії та фінансової підтримки ЗСУ. Змагання відбуваються за сприяння ГО Федерація футболу міста Знам’янка (керівник Олександр Замуренко) та ГО Знам’янська районна федерація футболу (Анатолій Головатенко).

Результати матчів 6-го туру:
«Будівельник» (Знам’янка) – «Нива» (Цибулеве) – 6:2;
«Локомотив» (Знам’янка) – «Дмитрівка-2» – 11:6.

Будь-яка  маленька перемога є складовою Великої ПЕРЕМОГИ, якої ми всі відчайдушно прагнемо!

Отже Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Відділ молоді та спорту за матеріалами: https://www.sport-kr.com.ua/?p=72629


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень