Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися матчі 5-го туру благодійного Фестивалю з міні-футболу Знам’янщини

Дата: 18.07.2022 11:45
Кількість переглядів: 685

Фото без описуУ суботу, 16 липня на майданчику «Знам’янської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №3-гімназії» відбулися матчі 5-го туру благодійного Фестивалю з міні-футболу Знам’янщини, участь в якому бере 5 команд.

У першому матчі зустрічалися лідери змагань – «Будівельник» впевнено переграв «Локомотив» – 7:3. Відзначимо, що «Локомотиву» не зміг допомогти навіть найкращий бомбардир –  Дмитро Тюпа. В іншому матчі «Нива» святкувала складну перемогу над командою «Дмитрівка-1»  (4:3).

Після 5-ох зіграних турів «Будівельник» набрав 12 очок, «Локомотив» – 9, «Нива» – 6, «Дмитрівка-1» – 3, «Дмитрівка-2» – 0. У заліку бомбардирів лідирує гравець «Локомотиву» – Дмитро Тюпа, який забив 10 голів. Наступний тур відбудеться 23 липня у місті Знам’янка.

Турнір проводиться з метою пропагування подвигу і поваги до Збройних Сил України, героїзму і мужності українських воїнів, нагадування про їх неоціненний внесок у стримані російської агресії та фінансової підтримки ЗСУ.  Змагання відбуваються за сприяння ГО Федерація футболу міста Знам’янка (керівник Олександр Замуренко) та ГО Знам’янська районна федерація футболу (Анатолій Головатенко) за сприяння виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Будь-яка  маленька перемога є складовою Великої ПЕРЕМОГИ, якої ми всі відчайдушно прагнемо!

Отже Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Відділ молоді та спорту за матеріалами  

https://www.sport-kr.com.ua/?p=72528  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень