Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській раді проведено День депутата

Дата: 18.07.2022 08:28
Кількість переглядів: 1111

Фото без описуВідповідно до Орієнтовного плану роботи Знам’янської міської ради на 2022 рік, враховуючи пропозиції депутатів щодо тематики питань, 14 липня 2022 року у Знам’янській міській раді проведено День депутата.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко ознайомила із роботою міського штабу з питань розміщення та розв’язання соціально – побутових проблем громадян, які прибувають на території Знам’янської міської територіальної громади. Зупинилася на основних завданнях та порядку роботи  централізованого гуманітарного хабу (центру), що функціонує на базі спортивної школи. Керівник гуманітарного хабу Андрій Клименко проінформував про основні показники роботи хабу. 

Начальник фінансового управління Олена Лепетко проінформувала присутніх депутатів щодо стану виконання бюджету Знам’янської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року, ознайомила з особливостями бюджетного процесу в умовах воєнного стану, роз’яснила причини виконання та невиконання окремих статей доходів місцевого бюджету. Доповідачі відповіли на запитання присутніх.

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, звертаючись до депутатів, відзначив, що в умовах воєнного стану надзвичайно важливо забезпечити оперативне, належне та безперервне виконання місцевих бюджетів. Для забезпечення ефективного функціонування бюджетної сфери та життєво необхідних потреб жителів територіальних громад у період дії воєнного стану, враховуючи зміни до законодавства, внесення змін до місцевого бюджету приймається виконавчим комітетом. З метою інформування депутатського корпусу, проєкти рішень та рішення виконавчого комітету, доводяться до відома депутатів шляхом їх надсилання на електронні адреси. 

Очільник громади окреслив основні питання над якими наразі працює місцева влада: використання залишків державної субвенції; облаштування укриттів у школах (забезпечити учнів можливістю навчатися офлайн та заходи безпеки під час повітряної тривоги); співпраця з міжнародними гуманітарними організаціями; переобладнання житла для розміщення ВПО; ремонт приймального відділення міської лікарні; проведення процедур закупівель тощо. Проінформував міський голова й про пріоритетність здійснення видатків Казначейством та органами Казначейства (постанова КМУ від 9 червня 2021 р. № 590). 
    
Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень