Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено засідання координаційної ради з питанії профілактики наркоманії та ВІЛ/СНІДу

Дата: 27.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 673

Фото без описуВідбулося планове засідання координаційної ради з питань профілактики наркоманії  і протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, та запобіганню ВІЛ-інфекції/СНІДу (далі МКР) під головуванням секретаря міської ради Вікторії Зеленської.  

Розглянуто наступні питання: про профілактику наркоманії і злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; про профілактику ВІЛ-інфекції/СНІДу; про профілактику захворюваності на туберкульоз. Протокол наради вела секретар МКР, фахівець із соціальної роботи міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська.

В ході засідання було заслухано доповідачів лікаря-нарколога КНП «Знам’янська міська лікарня ім.. А. В. Лисенка» Петра Чернєцова, лікаря-фтизіатра КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А. В. Лисенка» Петра Проходу, консультанта КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відділу освіти Оксану Зажурило. 

До обговорення питань долучились заступник голови МКР, старший інспектор з питань оборонної та мобілізаційної роботи Анатолій Головченко, начальник відділу ДУ «Центр пробації» Знам’янського міськрайонного відділу філіїї  ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській обл., Микола Іванов, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірина Зіньковська, начальник відділу молоді та спорту Руслана Ладожинська.

Заслухану інформацію взято до відома, обговорено проблемні питання, внесено пропозиції і прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень