Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання XXVШ сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 23.06.2022 14:13
Кількість переглядів: 559

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося чергове засідання  XXVШ сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Перед початком пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва Романа Кондратьєва  відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради на якому депутати обговорили  питання, що винесене на розгляд чергової 28 сесії. Заслухали начальника відділу земельних питань Аллу Грицюк, яка відповіла на запитання присутніх. За результатами розгляду, депутати дійшли до висновку та рекомендували винести питання на розгляд міської ради.

На початку пленарного засідання  28 сесії Знам’янської міської ради присутні вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Відповідно до постанови КМУ від 08.11.2007р. №1314, з метою встановлення єдиних правил списання майна, що перебуває у комунальній власності Знам’янської міської територіальної громади, міська рада затвердила Порядок списання майна комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади. З метою проведення державної реєстрації припинення комунальних підприємств  «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом їх приєднання до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг», міська рада внесла зміни до складу комісії з припинення (реорганізації) комунальних підприємств.

З метою структурування функціональних напрямків діяльності, забезпечення ефективної роботи та відповідно до рішення міської ради про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської  ради та виконавчого комітету, міська рада затвердила Положення про відділ кадрової роботи та організаційний відділ.

Також, міська рада затвердила зміни до назв дошкільних навчальних закладів Знам’янської міської ради у зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою та затвердила Статути закладів дошкільної освіти.

Міська рада затвердила земельні питання щодо продовження терміну дії договору оренди землі; вилучення земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок.

Участь у роботі 28 сесії міської ради взяли 22 депутата міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету.

Відділ забезпечення діяльності міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень