Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 22.06.2022 11:50
Кількість переглядів: 531

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимира Джулая, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів відбулося засідання даної комісії щодо розгляду питань, винесених на розгляд 28 сесії Знам’янської міської ради восьмого скликання.

Депутати заслухали інформацію доповідачів та висновки профільних комісій щодо питань порядку денного.

Начальник відділу освіти проінформувала депутатів щодо зміни назви дошкільних навчальних закладів з метою приведення у відповідність установчих документів закладів дошкільної освіти до вимог чинного законодавства, відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про дошкільну освіту».

Члени комісії заслухали директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Руслана Пушкаренка з пропозицією включити до порядку денного чергової 28 сесії проєкт рішення «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради у новій редакції у зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою на території України та відповідно до вимог ст. 57 Господарського Кодексу України з метою забезпечення умов для ефективного управління комунальним підприємством та здійснення його діяльності. Члени постійної комісії погодилися з даною пропозицію та рекомендували включити до порядку денного 28 сесії міської ради даний проєкт рішення.

Також, постійна комісія розглянула питання плану роботи комісії. Начальник відділу освіти проінформувала членів комісії щодо затвердження дорожньої карти трансформації мережі закладів загальної середньої освіти. Вирішили інформацію взяти до відома.

У роботі комісії брали участь члени постійної комісії: Володимир Джулай, Світлана Бойко, Оксана Войчишина, Сергій Пашко, Вікторія Гмиріна, а також заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень