Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальній громаді відбулося покладання квітів з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2022 10:42
Кількість переглядів: 651

Фото без описуСьогодні, 22 червня 2022 року, в Знам’янській міській територіальній громаді  відбулося покладання квітів з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

У заході взяли участь керівництво громади на чолі зі Знам’янським міським головою Володимиром Сокирко та представники Знам’янської міської організації ветеранів України (голова Ганна Бабійчук).

Фото без описуУкраїнський народ вшановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалася в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Багато хто з нас знає про війну з книг, розповідей очевидців. Дитинство і юність людей старшого ж покоління назавжди залишилися обпаленими роками випробувань війни.

Фото без описуУчасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень