Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 21.06.2022 16:56
Кількість переглядів: 526

Фото без описуПід головування голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Нелі Данасієнко, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, заступника міського голова з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко, відбулося засідання даної комісії.

На засіданні відбулося обговорення проектів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на 28 сесії Знам’янської міської ради.

У ході засідання постійна комісія заслухала начальника відділу економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі  щодо затвердження Порядку списання майна комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади, яка зауважила, що відповідно до постанови КМУ від 08.11.2007р. №1314 «Про затвердження Порядку списання об’єктів державної власності» даний проєкт рішення дасть можливість встановлення  єдиних правил списання майна, що перебуває у комунальній власності Знам’янської  міської територіальної громади.

У зв’язку із зміною структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради, змінами законодавства, створенням територіальної громади, члени комісії заслухали інформацію начальників відділів кадрової роботи та організаційного відділу щодо затвердження Положень про відділи. Начальник відділу освіти проінформувала депутатів щодо зміни назви дошкільних навчальних закладів з метою приведення у відповідність установчих документів закладів дошкільної освіти до вимог чинного законодавства, відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про дошкільну освіту». Також, депутати розглянути земельні питання щодо продовження терміну дії договору оренди землі; вилучення земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного, що розглядалися комісією.

У роботі комісії брали участь члени постійної комісії:  Неля Данасієнко, Ольга Бойчук, Тетяна Іваськів, Олександр Роздобудько, а також  заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.   


Відділ забезпечення діяльності міської ради
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень