Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Матчева зустріч з футболу вихованців Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та дитячо-юнацького футбольного Клубу «Олександрія» на території Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 20.06.2022 13:33
Кількість переглядів: 470

Фото без опису17 червня 2022 року на міському стадіоні Знам’янської територіальної громади, в рамках тренувального процесу, відбулася матчева зустріч з футболу між юнацькими командами Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (далі – КДЮСШ) та дитячо-юнацького футбольного Клубу «Олександрія».

Дана зустріч команд проводилась з метою підвищення кваліфікації дітей, як гравців футболу, популяризації і подальшого розвитку футболу, як виду спорту, підвищення якості роботи спортивної школи по підготовці спортивних резервів.

Відтак, юні футболісти мали можливість зустрітися на футбольному полі, випробувати свої сили у грі з суперником, відпрацювати практичні навички.

За результатами першої гри (юнаки 2012 р.н.) вихованці Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи показали хороший рівень гри і у підсумку посіли перше місце, впевнено обігравши всіх суперників з рахунком - 4:3.

Слід зазначити, що перевага у грі була завжди на боці юних Знам’янчан, що дуже бентежило суперників гри. Але і друга гра (юнаки 2011 р.н.) відбулась з лідируючими показниками нашої команди, завершившись перемогою вихованців КДЮСШ Знам’янської міської територіальної громади з рахунком - 4:1.

Вітаємо команду Знам’янчан з успішною грою та бажаємо подальших успіхів та досягнень у спорті!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень