Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’ячани провели в останню путь президента Асоціації джиу джитсу Михайла Челпанова

Дата: 17.06.2022 13:00
Кількість переглядів: 647

Фото без описуСьогодні, 17 червня 2022 року, Знам’ячани провели в останню путь президента Асоціації джиу джитсу, наставника, тренера, гарну людину – Михайла Володимировича ЧЕЛПАНОВА.

Челпанов М.В. 1971 р.н., у 2002 р. закінчив Московську Державну академію фізичної культури. З 2002 р. працював тренерем-викладачем з джиу джитсу Знам’янської ДЮСШ.

За час роботи проявив себе, як добрий спеціаліст по підготовці спортсменів з джиу джитсу. Мав надзвичайні організаторські здібності. З 2005 по 2008 роки його визначали кращим тренером міста та входив до десятки кращих тренерів України з джиу джитсу України.

Підготував та виховав велику кількість чемпіонів та призерів України.

У 2006 році його вихованець Гайсюк Василь у складі національної збірної України приймав участь у Чемпіонаті Світу з джиу джитсу в м.Роттердам, Нідерланди.

У 2008 році вихованці тренера Бойко Максим та Георгієв Євген у складі національної збірної України приймали участь у Чемпіонаті Європи з джиу джитсу, де вибороли призові місця.

Михайло Володимирович постійно вдосконалював свою майстерність на курсах тренерів Асоціації з джиу джитсу.

Неодноразово організовував та проводив у Знам’янці семінари із залученням професіоналів навіть міжнародного рівня, які надавали можливість для кожного вихованця отримати, безцінний досвід у досягнені нових перемог.

Вихованці Михайла Володимировича зазначають, що крім напруженого тренування, та відпрацювання прийомів, в кожному з них він виховував такі якості як взаєморозуміння, повага до суперника, дружня підтримка.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та вихованцям Михайла Володимировича ЧЕЛПАНОВА, та запевняємо, що збережемо добру і світлу пам’ять про нього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень