Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні лікарі, медичні працівники та ветерани медичної галузі!

Дата: 19.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 504

Фото без описуВід щирого серця вітаю Вас із Вашим професійним святом - Днем Медичного працівника!

Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте приклад справжнього професіоналізму, витримки та відданості надважливій професії лікаря. Добротою, знаннями та досвідом повертаєте людей до повноцінного життя.

Триває російсько-українська війна, і сотні відданих своєму фаху лікарів проявляють моральну стійкість, національну гідність і головне відданість клятві лікаря, і сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують життя військових, надають допомогу місцевим мешканцям. Низький уклін медикам-добровольцям, які з перших днів війни кинулися в її пекло. Вічна пам’ять та шана тим лікарям, хто ціною власного життя врятував інші.

Дорогі медики, я особисто хочу подякувати Вам за вашу шляхетну щоденну працю, особливо в цей тривожний час. Українські медики – Герої на передовій! Щодня Ви ризикуєте своїм власним життям заради нашого здоров’я, нашого спокою, нашого майбутнього.

За вашу героїчну працю прийміть нашу підтримку, допомогу і слова щирої вдячності!

Сердечно бажаю мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, благополуччя та людської поваги. Нехай Господь дає сил і наснаги дбати про життя й здоров’я усіх нас!

З повагою, Знам’янський міський голова                                                Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень