Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали випускників Знам’янської дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка

Дата: 13.06.2022 16:31
Кількість переглядів: 607

    Фото без описуВ Знам’янської дитячої музичній школі ім. М.В. Лисенка  відбулося вручення свідоцтв 25 випускникам, які завершили навчання у мистецькому закладі. Це 9 учнів  відділу  народних та оркестрових інструментів,   7 учнів фортепіанного відділу  та 9 учнів вокально – хорового  відділу. Троє  випускників отримали свідоцтва з відзнакою:  Анан’єв Андрій, Акіменко Уляна та Десятнікова Анастасія.  П'ятнадцять випускників школи нагороджені грамотами за активну участь у творчому  житті школи.

  Випускників привітали з незабутнім днем у їхньому житті виконуюча обов’язки  керуючої справами  Лілія МЕРЕНКОВА, начальник відділу культури і туризму Світлана  БАБАЄВА  та заступник директора з НВР Наталія  ЯБЛУНОВСЬКА.  Звучали вітальні слова від батьків випускників та музичні подарунки від учениці вокально – хорового відділу Репетило Вєри та учениці 2 класу по фаху фортепіано Харківської музичної школи №15 ім. В. Моцарта, яка зараз продовжує навчання в нашому закладі. 
    По закінченню урочистої частини відбувся  традиційний концерт випускників школи, квітчання калини листівками з побажаннями школі та фотосесія.Фото без опису


 

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень