Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Дорогі діти, батьки!

Дата: 01.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 575

Фото без описуВід усього серця вітаю Вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Це нагадування суспільству про необхідність дотримання прав та захисту дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

На жаль, в Україні триває війна і у цих умовах слово “захист” набуває зовсім небуденного значення. Адже ще чимало українських дітей потребують захисту життя і майбутнього. Під час бойових дій складно сказати кому важче, дорослим чи молодому поколінню.

Діти, які виростають в умовах війни, мають відчувати підтримку держави та розуміти, що саме вони є її майбутнім. Тому нам необхідно боронити країну заради мирного зростання дітлахів, їх розвитку, виховання та реалізації їх талантів, мрій і сподівань.

Дозвольте щиро подякувати всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей – виховує, навчає, лікує їх, розвиває творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про малечу, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

Тож бажаю Вам, маленькі жителі Знам’янської міської територіальної громади, міцного здоров’я, успіхів, добра, щасливого дитинства, сімейного затишку, розуміння з боку батьків. Адже саме ваші посмішки надихають всіх нас вірою у щасливе майбутнє у вільній мирній Україні.

 

З повагою, Знам’янський міський голова                                                        Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень