Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання позачергової XXVII сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 27.05.2022 14:30
Кількість переглядів: 718

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання позачергової XXVII сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Перед початком пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спору Володимира Джулая, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради на якому депутати обговорили питання, що винесені на розгляд позачергової 27 сесії. Заслухали доповідачів, які відповіли на запитання присутніх. За результатами розгляду, депутати дійшли до висновку та рекомендували винести питання на розгляд міської ради.

На початку пленарного засідання позачергової 27 сесії Знам’янської міської ради присутні вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Відповідно до статті 78 Господарського кодексу України, Статутів КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, міська рада затвердила: фінансовий план КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2022 рік у новій редакції; звіт про виконання фінансового плану за 1 квартал 2022 року даного підприємства та звіт про виконання фінансового плану за 1 квартал 2022 року КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.

Також, міська рада надала згоду КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на продовження дії договору про партнерську співпрацю з ТОВ «ОКАМЕДІКАС»; надала дозвіл виконавчому комітету Знам’янської міської ради на продовження договору оренди з управлінням соціального захисту населення Кропивницької районної військової адміністрації на частину приміщення адміністративної будівлі за адресою Михайла Грушевського,17; звільнила від сплати орендної плати частину орендарів комунального майна Знам’янської міської територіальної громади.

З метою оптимізації справляння земельного податку та орендної плати за земельні ділянки на території Знам’янської міської територіальної громади, керуючись Податковим Кодексом України, постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» міська рада установила з 01.01.2023 року на території Знам’янської міської територіальної громади ставки земельного податку та ставки орендної плати за земельні ділянки.

Відповідно до норм Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», міська рада затвердила розпорядження Знам’янського міського голови про погодження вилучення рухомого майна комунальної власності в умовах воєнного стану для військових потреб.

Участь у роботі позачергової 27 сесії міської ради взяли 21 депутат міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету.

Відділ забезпечення діяльності міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень